LOONEY

De ontroerende charme van de witte tijger.

 


90x90 cm 

Olieverf op linnen

2022

 

Prijs: € 5000,-Ontdek de ontroerende charme van de witte tijger met mijn kunstwerk - een olieverfschilderij op linnen, waarin de gracieuze kop van deze geweldige kat tot leven komt. Geïnspireerd door een betoverend moment in een Franse dierentuin, waar de witte tijger me met zijn loensende blik en schitterende blauwe ogen fascineerde, heb ik dit kunstwerk met liefde en aandacht voor detail gecreëerd.

 

Met een afmeting van 90x90cm, fraai ingelijst in een met de hand geschilderde zwarte baklijst, voegt dit schilderij een vleugje tijdloze elegantie toe aan elke ruimte. Om de tederheid van de witte tijger te accentueren, heb ik speels een blauwe vlinder  op zijn neus toegevoegd, wat het kunstwerk een extra dosis aandoenlijkheid geeft.

 

Of u nu een liefhebber bent van dierenkunst of op zoek bent naar een ontroerend pronkstuk voor uw interieur. Haal dit meesterwerk nu in huis en laat de tederheid van de witte tijger uw omgeving verrijken.
  • Ingelijst in een handgeschilderde, zwarte baklijst.

  • Het kunstwerk is het originele, unieke olieverf schilderij. Er worden nu of in de toekomst geen reproducties of prints uitgebracht van dit schilderij. 

  • Het is voorzien van een handtekening en wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

  • Doordat elk (computer) scherm anders is, kunnen kleuren afwijken.

  • Dit schilderij is eventueel van dichtbij, te bekijken in mijn atelier in Vessem

  • Het schilderij kan opgehaald worden in mijn atelier of wereldwijd worden verzonden.
Bekijk meer olieverf schilderijen

Deel Looney met je vrienden: