CHARLIE

De pure kracht van en luipaard komt tot leven.

 


90x90 cm 

Olieverf op linnen

2021

 

Prijs: € 5000,-
Ontdek de betovering van "Charlie", een meesterlijk olieverf schilderij van 90x90cm dat de pure kracht van een luipaard tot leven brengt. Geïnspireerd door de werkelijke ontmoeting met dit fascinerende dier, weerspiegelt "Charlie" de nieuwsgierige en alerte blik van de luipaardkop, waarvan ik getuige was tijdens mijn eigen observaties. Zijn indringende ogen, vastgelegd met uitzonderlijk detail, lijken te glanzen als spiegels van zijn ziel.

 

De vacht, met zijn levensechte uitstraling, is het resultaat van zorgvuldig aangebrachte lagen verf, geïnspireerd door mijn nauwgezette studie van het luipaard. Het was een geweldige ervaring om hem te observeren en elk aspect van zijn blik, ogen en vacht op te nemen. Thuis in mijn atelier heb ik met passie en toewijding "Charlie" tot leven gebracht, waarbij ik elk detail heb vastgelegd om de essentie van dit majestueuze dier te vangen.

 

Het kunstwerk is liefdevol ingelijst in een handgeschilderde zwarte baklijst, waardoor het een tijdloze en stijlvolle toevoeging aan elke ruimte is. Breng de kracht en schoonheid van de natuur in huis met "Charlie" en ervaar de unieke connectie met de wilde pracht van de luipaard.
  • Ingelijst in een handgeschilderde, zwarte baklijst.

  • Het kunstwerk is het originele, unieke olieverf schilderij. Er worden nu of in de toekomst geen reproducties of prints uitgebracht van dit schilderij. 

  • Het is voorzien van een handtekening en wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

  • Doordat elk (computer) scherm anders is, kunnen kleuren afwijken.

  • Dit schilderij is eventueel van dichtbij, te bekijken in mijn atelier in Vessem

  • Het schilderij kan opgehaald worden in mijn atelier of wereldwijd worden verzonden.
Bekijk meer olieverf schilderijen

Deel Charlie met je vrienden: