TommY

De intense blik van een tijger 

 


50x50 cm 

Olieverf op linnen

2021

 

Prijs: € 1500,-Met een formaat van 50x50 cm neemt Tommy, de tijger, een prominente positie in, zijn blik gericht naar rechts vanuit de hoek van het doek, staand op het grensvlak van licht en schaduw.

 

In dit kunstwerk, vervaardigd met olieverf op linnen, wordt Tommy's krachtige aanwezigheid op indrukwekkende wijze vastgelegd. De tijger lijkt bijna te fluisteren vanuit de schaduwen, half verscholen, terwijl zijn ogen de verte verkennen met een intrigerende intensiteit.

Het schilderij, subtiel ingelijst in een zwarte handgeschilderde baklijst, straalt zowel mysterie als elegantie uit. De gedetailleerde penseelstreken creëren een voelbare textuur in Tommy's vacht, waardoor zijn aanwezigheid des te meer voelbaar wordt.

 

"Tommy" is niet alleen een kunstwerk, maar een verhaal dat tot leven komt. Met zijn blik die de verte in staart, voegt dit schilderij een vleugje mysterie toe aan elke ruimte. Breng Tommy's intrigerende aanwezigheid in huis en laat je inspireren door de subtiliteit van licht en schaduw. Bestel vandaag nog en ontdek de unieke charme van "Tommy". Voor meer informatie, neem gerust contact op met mij.
  • Ingelijst in een handgeschilderde, zwarte baklijst.

  • Het kunstwerk is het originele, unieke olieverf schilderij. Er worden nu of in de toekomst geen reproducties of prints uitgebracht van dit schilderij. 

  • Het is voorzien van een handtekening en wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

  • Doordat elk (computer) scherm anders is, kunnen kleuren afwijken.

  • Dit schilderij is eventueel van dichtbij, te bekijken in mijn atelier in Vessem

  • Het schilderij kan opgehaald worden in mijn atelier of wereldwijd worden verzonden.
Bekijk meer olieverf schilderijen

Deel Tommy met je vrienden: