DIVO

De krachtige uitstraling van een monniksgier

 180x80 cm 

Olieverf op linnen

2023

Prijs: € 7500,-Ontdek de betoverende wereld van "Divo," een exclusief olieverfschilderij dat extra allure krijgt door zijn prachtige omlijsting in een stijlvolle, handgeschilderde zwarte baklijst. Met een imposant formaat van 180x80cm straalt dit kunstwerk een tijdloze elegantie uit.

 

"Divo" onthult de krachtige uitstraling van een Monniksgier, met oog voor detail vastgelegd. De imposante snavel en doordringende ogen trekken direct de aandacht, maar het is de weelderige kraag van veren die de ware essentie onthult. Als een koninklijke mantel roepen de veren het beeld op van een edel figuur uit de middeleeuwen - een ware Divo, bezield door trots en pracht.

 

Het kleurenspel van de veren en de subtiele lichtinval versterken dit beeld, terwijl de achtergrond, met een speciale techniek bewerkt, diepte en gelaagdheid toevoegt. Ontdek de verborgen nuances in elke penseelstreek en laat je meenemen naar een wereld van serene pracht. "Divo" is niet zomaar een schilderij; het is een unieke uitdrukking van schoonheid en verfijning.

Breng de tijdloze pracht van "Divo" in huis en laat je betoveren door zijn aristocratische allure.


80x180cm

olieverf op linnen

Prijs: € 7500,-  • Ingelijst in een houten baklijst. Een handgeschilderde zwarte baklijst is mogelijk met een meer prijs van €75 

  • Het kunstwerk is het originele, unieke olieverf schilderij. Er worden nu of in de toekomst geen reproducties of prints uitgebracht van dit schilderij. 

  • Het is voorzien van een handtekening en wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

  • Doordat elk (computer) scherm anders is, kunnen kleuren afwijken.

  • Dit schilderij is eventueel van dichtbij, te bekijken in mijn atelier in Vessem

  • Het schilderij kan opgehaald worden in mijn atelier of wereldwijd worden verzonden.


80x180cm

olieverf op linnen

Prijs: € 7500,-


Hieronder zie je wat inspiratie foto's om te laten zien hoe Divo in elk interieur past. 

80x180cm

olieverf op linnen

Prijs: € 7500,-


MISSCHIEN is dit ook iets voor je:Bekijk meer olieverf schilderijen

Deel Divo met je vrienden: