MAX

De krachtige aanwezigheid van een leeuw.

 


120x150 cm 

Olieverf op linnen

2022

 

Prijs: € 9500,-
Stap binnen in de betoverende wereld van mijn olieverfschilderij van een leeuw. Met zijn indrukwekkende verschijning lijkt de leeuw vanuit het duister de kamer binnen te treden, zijn prachtige manen als een koninklijke mantel om hem heen gedrapeerd. Zijn ogen, doordrongen van kracht en tegelijkertijd verzacht door vriendelijkheid, vangen direct je blik.

 

Dit meesterwerk, liefdevol met de hand geschilderd, meet 150x120cm en is een ware ode aan de natuurlijke grootsheid van dit majestueuze dier. Elk penseelstreekje is met uiterste precisie aangebracht, waardoor de vacht en manen bijna tastbaar lijken. Door het zorgvuldig opbouwen van verflagen is een diepte gecreëerd die het schilderij tot leven brengt.

 

De leeuw, scherp afstekend tegen de donkere achtergrond, is een ware eyecatcher in elke ruimte. Het schilderij is ingelijst in een stijlvolle zwarte baklijst, waardoor het kunstwerk nog meer tot zijn recht komt. Haal de kracht en schoonheid van de natuur in huis met dit adembenemende kunstwerk.

 

Grijp deze kans om eigenaar te worden van een exclusief kunstwerk dat je muur siert
  • Ingelijst in een handgeschilderde, zwarte baklijst.

  • Het kunstwerk is het originele, unieke olieverf schilderij. Er worden nu of in de toekomst geen reproducties of prints uitgebracht van dit schilderij. 

  • Het is voorzien van een handtekening en wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

  • Doordat elk (computer) scherm anders is, kunnen kleuren afwijken.

  • Dit schilderij is eventueel van dichtbij, te bekijken in mijn atelier in Vessem

  • Het schilderij kan opgehaald worden in mijn atelier of wereldwijd worden verzonden.
Bekijk meer olieverf schilderijen

Deel Max met je vrienden: