"Het moment van mijn eerste penseelstreek op een doek gaf het gevoel van thuis komen" 

**

"Mijn Verhaal"

**

Je kunt wel zeggen dat ik een laatbloeier ben... 

Alhoewel ik in 1973 geboren ben, ontdekte ik pas in 2011 wat ik écht wilde.

Het was in de maand augustus van dat jaar dat ik voor het eerst met een doek, kwasten en verf aan de slag ging. En dat voelde als thuis komen. Vanaf dat moment draait alles om het creëren van kunst.

  Met geen enkele ervaring of kennis, maar met heel veel plezier ben ik gaan schilderen, gaan lezen en alles in mij opgenomen wat ik kon vinden over het creëren van kunst. Door  de jaren heen en dankzij mijn liefde voor dieren,  heb ik  een eigen stijl ontwikkeld. Een stijl die veel mensen aanspreekt. 

 Gedetailleerd, realistisch met gebruik van natuurlijke tinten, zorg ik dat het dier centraal staat in mijn schilderijen.

De dieren komen tot leven op het doek!

**

dieren op het doek

**

Het is heel fijn om te zien hoe, in binnen en buitenland, kunstliefhebbers en dierenvrienden thuis genieten van mijn kunstwerken. Het persoonlijk contact met mijn kunstverzamelaars  is voor mij erg belangrijk.  Ik ben  door de jaren heen vaak gevraagd om deel te nemen aan kunst fairs en exposities en heb dit ook met veel plezier gedaan. Maar het contact met kunstliefhebbers is dan vaak vluchtig en rumoerig. 

Daarom heb ik ervoor gekozen om vanaf nu  de verkoop en het exposeren van mijn kunstwerken te doen vanuit mijn atelier. In de oude stal bij mijn huis heb ik een heerlijke, grote ruimte waar ik aan mijn  schilderijen kan werken en waar ik ook  voldoende ruimte heb om de schilderijen te exposeren en mensen te ontvangen in een gezellige en relaxte sfeer. 
 

galerie / atelier

 

Het hele jaar door kan mijn atelier, op afspraak,  bezocht worden. Maar 1 keer per jaar, in oktober,  gaan de deuren, wagenwijd open. Iedereen is  welkom, tijdens deze gezellige dagen.

Neem hier een kijkje, voor meer informatie over deze dagen.

**

Nieuwsbrief

© 2022 Gerrie Mathijssen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel