"Het persoonlijk contact met de kunstliefhebber en dierenvriend vind ik erg belangrijk" 

**

"Mijn Verhaal"

**

Je kunt wel zeggen dat ik een laatbloeier ben... 

Alhoewel ik in 1973 geboren ben, ontdekte ik pas in 2011 wat ik écht wilde.

Het was in de maand augustus van dat jaar dat ik voor het eerst met een doek, kwasten en verf aan de slag ging. En dat voelde als thuis komen. Vanaf dat moment draait alles om het creëren van kunst. 

  Met geen enkele ervaring of kennis, maar met heel veel plezier ben ik gaan schilderen, gaan lezen en alles in mij opgenomen wat ik kon vinden over het creëren van kunst. Met in de hoofdrol, dieren!  Door  de jaren heen en dankzij mijn liefde voor dieren,  heb ik  een eigen stijl ontwikkeld. Een stijl die veel mensen aanspreekt. 

 Gedetailleerd, realistisch met gebruik van natuurlijke tinten, zorg ik dat het dier centraal staat in mijn schilderijen.

De dieren komen tot leven op het doek!

**

Jimmy Shoe

**

Het is heel fijn om te zien hoe, in binnen en buitenland, kunstliefhebbers en dierenvrienden thuis genieten van mijn kunstwerken. Het persoonlijk contact met mijn kunstverzamelaars  is voor mij erg belangrijk.  Ik ben  door de jaren heen vaak gevraagd om deel te nemen aan kunst fairs en exposities en heb dit ook met veel plezier gedaan. Maar het contact met kunstliefhebbers is dan vaak vluchtig en rumoerig. 

Daarom heb ik ervoor gekozen om  de verkoop en het exposeren van mijn kunstwerken te doen vanuit mijn atelier, zonder tussenkomt van een derde partij. 

In de oude boerderij bij mijn huis heb ik een heerlijke, grote ruimte waar ik aan mijn  schilderijen kan werken, maar waar ik ook  voldoende ruimte heb om de schilderijen te exposeren en mensen te ontvangen in een gezellige en relaxte sfeer. Je kunt de schilderijen van dichtbij bekijken, maar je kunt ook meteen de plek zien waar alle kunstwerken tot stand komen. Dit allemaal onder het genot van een kopje koffie of thee. 

.MAAK.HIER.JE.AFSPRAAK.

**

Nieuwsbrief

© 2022 - 2023 Gerrie Mathijssen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel