"The Plumage collectie"

 

Op dit moment ben ik bezig met een heel nieuwe collectie olieverf schilderijen. De collectie heet THE PLUMAGE en gaat uitsluitend over vogels in al hun pracht en praal.

 

De collectie zal bestaan uit zo'n 15 schilderijen, variërend van klein tot groot formaat. Ik heb me laten inspireren door de verschillende soorten, kleuren en veren van de vogels, en ik heb geprobeerd om hun persoonlijkheid en emotie over te brengen op het doek.

 

Vanaf 4 oktober (wereld dierendag) kun je hier alvast een sneak peek zien van de collectie.

Hier kun je ook meer lezen over mijn inspiratie en werkwijze.

 


 

Als je geinteresseerd bent om de hele collectie te zien en te kopen, heb je twee mogelijkheden:

 

  • Je kunt mijn jaarlijkse expositie bezoeken op 4 en 5 november, van 10:00 tot 17:00 uur, in mijn atelier in Vessem. (Heikesestraat 12 5512 PA Vessem) Daar kun je de schilderijen in het echt bewonderen en eventueel direct meenemen of thuis laten bezorgen.
  • Je kunt online winkelen via deze website, vanaf 5 november 18:00 uur. Daar kun je alle schilderijen bekijken en bestellen, en ze worden gratis bij je thuisbezorgd.

 

Wees er snel bij, want de schilderijen zijn uniek en er is maar één exemplaar van elk. Ik hoop dat je net zo enthousiast bent over mijn nieuwe collectie als ik, en dat ik je binnenkort mag verwelkomen op mijn expositie of hier op mijn website.

 

© 2022 - 2023 Gerrie Mathijssen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel